Camera
Camera

Camerabeveiliging in en rondom uw woning of bedrijf

Camerabeelden: sterker bewijs is er niet! Met camerabeveiliging schrikt u inbrekers af. Degene die toch proberen bij u in te breken kunt u herkennen door de camerabeelden, hiermee worden inbrekers gemakkelijker opgepakt voor hun daden. Met camerabeveiliging kunt u met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Altijd perfect zicht op wat er in én rondom je huis/bedrijf gebeurt, dat is controle hebben.

Maak een afspraak
4u

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Uw bedrijf extra goed beveiligen? Met camerabeveiliging heeft u zicht op uw onderneming, ook als u niet aanwezig bent. We komen graag langs op uw bedrijf om te bekijken welke camerabeveiliging bij u past. Naast camerasystemen bieden we ook diverse andere vormen van beveiliging aan welke uw bedrijf nog beter beveiligen.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Camerabeveiliging voor uw woning

Daar waar beveiligingscamera’s vroeger vooral werden toegepast in grote openbare gebouwen en bedrijven zien we ze steeds meer bij woonhuizen. Logisch dat u als particulier ook uw woning goed wilt beveiligen tegen inbraak en schade. Met de juiste camerabeveiliging kunt u met een gerust hart op vakantie.

Camerabeveiliging is al lang niet meer wat het vroeger was; 4 wazige zwart/wit beelden op een klein schermpje op het bureau van de bewaker. De ontwikkeling van camerabeveiliging gaat ontzettend hard. Zo kunt u nu zelfs camerabeelden live op uw mobiel bekijken.

Camerabeveiliging voor uw woning

Wat kost camerabeveiliging?

Secure4u specialiseert zich in het aanbieden van maatwerkoplossingen voor uw beveiliging. De kosten van het camerasysteem is volledig afhankelijk van het type camera, de hoeveelheid camera’s en het systeem voor controle. We komen graag met u in contact om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en kosten van camerabeveiliging.

Wat kost camerabeveiliging?

Onze vertrouwde merken voor camerabeveiliging

Doordat wij Hikvision Silver partner zijn kunnen wij u op deze camerasystemen zelfs 3 jaar garantie geven. Uiteraard leveren wij ook de andere bekende merken zoals:

  • IDIS
  • Axis
  • Sony
  • Panasonic
  • Dahua
  • En meer

Of u nu 1 camera wilt of een complete set met harddiskrecorder en meerdere camera's, onze medewerkers voorzien u graag van een degelijk advies.

Onze vertrouwde merken voor camerabeveiliging

Breidt uw camerabeveiliging uit met andere vormen van beveiliging

Wilt u meer dan alleen camerabeveiliging? Als dé specialist op het gebied van beveiliging kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere soorten beveiliging. Breidt uw beveiligingsysteem uit met:

Zo bent u nog beter beveiligd tegen inbraak en schade.

Breidt uw camerabeveiliging uit met andere vormen van beveiliging

Waarom kiezen voor camerabeveiliging van Secure4u?

Secure4u is dé specialist op het gebied van beveiliging, installatie en onderhoud. Als erkend beveiligingsbedrijf leveren wij voor iedereen een passend camerasysteem. Wij leveren een camerabeveiliging op maat en werken enkel met professionele apparatuur. Zo bent u verzekerd van de juiste beveiliging. Meer weten over ons?