Databekabeling
Databekabeling

Databekabeling voor uw woning of bedrijf?

Wilt u databekabeling laten aanleggen in uw woning of bedrijf? Secure4u legt uw databekabeling snel en vakkundig aan. Wij verzorgen uw databekabeling van A tot Z, van het aankopen van de materialen tot aan de oplevering.

Maak een afspraak
4u

Waarom databekabeling laten aanleggen?

Data bekabeling is meestal een ondergewaardeerde taak, maar wel één die zeer belangrijk is! We zien vaak dat nieuwe bekabeling "even snel" toegevoegd wordt. De kasten zijn vaak verborgen achter gesloten deuren en niet voor iedereen zichtbaar, maar dit betekent niet dat er geen reden is om de bekabeling netjes aan te brengen. Naarmate er meer kabels aan een netwerkkast zijn toegevoegd wordt het heel snel rommelig.

Deze vorm van bekabeling is niet alleen visueel rommelig, een groter probleem is het, wanneer apparatuur defect raakt. In deze wirwar van kabels is het lastig om de juiste kabels te vinden en het is hierdoor vrijwel onmogelijk om de apparatuur snel en efficiënt te vervangen. Dit gaat dus uiteindelijk ten koste van de bedrijfsvoering.

Laat uw databekabeling daarom uitvoeren door de professionals van Secure4u.

Waarom databekabeling laten aanleggen?

Typen kabel voor databekabeling

Voor de kleinere bedrijven blijven de CAT 5 en de CAT 6 de oplossingen voor het data en telefoonverkeer. Voor zowel data als de telefonie worden aansluitingen aangelegd. In veel gevallen wordt dit middels een patchkast gedaan zodat er een overzichtelijke installatie ontstaat. Stevig en stabiel, een installatie waar de meeste bedrijven 10 tot 15 jaar vooruit kunnen!

Voor grotere installaties zien we de integratie van spraak en data steeds verder gaan. In dergelijke systemen kan gebruik gemaakt worden van koperkabel of glasvezelkabel, afhankelijk van het doel dat bereikt moet worden. Apparaten zijn meer en meer afhankelijk van een stabiele verbinding met netwerken en internet. De basis van al deze communicatie wordt gelegd door het aanleggen van een degelijke netwerkbekabeling.

Typen kabel voor databekabeling

Kies voor databekabeling van Secure4u

Secure4u is specialist op het gebied van databekabeling. Wij leggen uw databekabeling professioneel aan bij u. Zo kunt u nog jaren vooruit met uw databekabeling. Meer weten over ons?