Homepagina
Homepagina

Over ons

Secure4u hecht veel waarde aan klanttevredenheid en onze service gaat verder dan bij de gemiddelde installateur. We combineren gedegen vakmanschap met een sterk gevoel voor persoonlijke service.

Daarnaast zit onze kracht in onze bescheiden omvang. Hiermee garanderen wij u een uitstekende prijs-prestatieverhouding. In een organisatie als de onze zijn de lijnen kort. Dat biedt ruimte om direct te communiceren en doelgericht te werken. Dat betekent voor u: snel antwoord op uw vragen.

Maak een afspraak
4u

Waarom Secure4u?

Scherpe prijzen & hoge kwaliteit: Doordat wij ons assortiment voor een groot deel zelf samenstellen en scherp kunnen inkopen biedt Secure4u u extra scherpe prijzen met behoud van kwaliteit.

Zelf doen of laten doen: Secure4u levert apparatuur aan professionals en aan consumenten. U kunt ervoor kiezen om alleen producten of systemen bij ons in te kopen, maar u kunt producten en systemen ook door ons laten installeren. U kunt het dus zelf doen of laten doen!

Advies op maat: Elke installatie is uniek, daarom dat wij altijd een advies op maat zullen opmaken. Onze monteur komt bij u de installatie opnemen, dezelfde monteur komt de installatie installeren en blijft uw aanspreekpunt tot de oplevering van de installatie.

Door heel Nederland: Secure4u is werkzaam door heel Nederland, informeer naar onze lage arbeidstarieven.

Ervaren en gekwalificeerd personeel: U heeft deskundig advies nodig? Ons personeel bestaat uitsluitend uit ervaren en deskundige mensen in de beveiligingsbranche. U spreekt dus niet met slimme verkopers, maar met ervaren installateurs. Hierdoor kunnen wij u altijd deskundig advies geven dat is gebaseerd op kennis en ervaring uit de praktijk.

Waarom Secure4u?

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen?
Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Dit betekent voor u dat al onze monteurs minimaal beschikken over een MBV diploma en door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd hebben. Zij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen. Ook voldoen zij aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR.

U herkent een VEB Erkende Beveiligingsbedrijf aan het logo en u kunt ons ook terug vinden op de VEB website onder het kopje: VEB Erkende Beveiligingsinstallateur.

VEB Erkend beveiligingsbedrijf