Toegangscontrole
Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw woning of bedrijf

Houdt de controle over wie er waar en waneer naar binnen mag. Bescherm uw terrein, uw bedrijf of woning met een toegangscontrole systeem van Secure4u.

Maak een afspraak
4u

Controleer wie er binnenkomt met een toegangscontrole systeem

U wilt niet zomaar dat iedereen ten alle tijden op uw terrein of specifieke gedeeltes hiervan binnen kan komen. Dit begrijpen we bij Secure4u maar al te goed. Onze systemen zijn zo ingesteld dat u controle heeft op “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”.

Controleer wie er binnenkomt met een toegangscontrole systeem

Keypad, batches en sleutelsystemen

Met een toegangscontrole systeem kunt u op diverse manieren bepaalde mensen wel of geen toegang geven tot bepaalde ruimtes. Een toegangscontrole systeem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Keypad, batches en sleutelsystemen

Deurbeveiliging met camerasysteem

Wilt u weten wie er voor de ingang staat voordat u toegang verleent. Met een deurbel met camera kunt u vanuit elke locatie die u wenst zien wie er voor uw deur staat, voordat u de deur open doet.

Deurbeveiliging met camerasysteem

Toegangscontrole op maat

Of het nu gaat om uw woning, uw bedrijf of een ander object. Wij creëren samen met u een passend toegangscontrole systeem. Al onze systemen worden op maat gemaakt op basis van uw situatie. We komen graag met u in contact om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Toegangscontrole op maat

Bescherm uw terrein met een schuifpoort

Om naast uw gebouwen ook uw terrein te beschermen tegen ongewenste bezoekers bieden we diverse schuifpoorten aan. Met een schuifpoort kunt u uw volledige terrein afsluiten. Deze schuifpoorten kunnen natuurlijk gecombineerd worden met een toegangscontrole systeem.

Bescherm uw terrein met een schuifpoort

Meer dan alleen de toegang beveiligen?

Wilt u meer dan alleen toegangscontrole? Als dé specialist op het gebied van beveiliging kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere soorten beveiliging. Breidt uw beveiligingsysteem uit met:

Zo bent u nog beter beveiligd tegen inbraak en schade.

Meer dan alleen de toegang beveiligen?

Waarom kiezen van toegangscontrole van Secure4u?

Secure4u is dé specialist op het gebied van beveiliging, installatie en onderhoud. Als erkend beveiligingsbedrijf leveren wij voor iedereen een passend toegangscontrole systeem. Wij leveren een toegangscontole op maat en werken enkel met professionele apparatuur. Zo bent u verzekerd van de juiste beveiliging. Meer weten over ons?