Brand
Brand

Branddetectie voor particulieren en bedrijven

Brand en de gevolgen hiervan kunnen verschrikkelijk zijn voor uzelf, uw spulllen en uw woning of bedrijf. Met een professioneel branddetectie en beveiligingsysteem bent u beschermt tegen brand. Met onze brandmeldinstallatie detecteert u op tijd de brand en worden de risico’s geminimaliseerd.

Voor een complete en doeltreffende branddetectie heeft Secure4u alles in huis.

Maak een afspraak
4u

Brandalarm en gasmelders signaleren de brand

Een goede brandbeveiliging begint bij het plaatsen van brandalarmen en gasmelders. Zo wordt uzelf en indien gewenst de brandweer direct ingelicht als er brand is. Door de brand of gaslek zo tijdig mogelijk te signaleren beperkt u de schade hiervan.

Brandmelders signaleren de brand

Brandbeveiliging systemen voor blussen en beperking van brand

Naast losse rookmelders, gasmelders en brandblussers leveren we ook complete sets waarmee de basis voor een goede brandbeveiliging gemakkelijk is gelegd. Hiermee kunt u snel en accuraat handmatig een beginnende brand blussen of in ieder geval kan beperken.

Brandbeveiliging systemen voor blussen

Breidt uw branddetectie systeem uit

Om uzelf en uw personeel veilig te houden leveren we ook al het neven materiaal wat gewenst en soms zelfs verplicht is bij brand. U kunt bij ons terecht voor diverse vluchtroute producten zoals noodverlichting, brandvluchtladders, waarschuwingsstickers en bordjes. 

Breidt uw branddetectie systeem uit

Tegen meer beveiligd zijn dan enkel brand?

Wilt u meer dan alleen branddetectie en beveiliging? Als dé specialist op het gebied van beveiliging kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere soorten beveiliging. Breidt uw brandbeveiliging  uit met:

Zo bent u nog beter beveiligd tegen inbraak en schade.

Meer beveiligen dan enkel brand?

Waarom kiezen voor branddetectie en beveiliging van Secure4u?

Secure4u is dé specialist op het gebied van beveiliging, installatie en onderhoud. Als erkend beveiligingsbedrijf leveren wij voor iedereen een passend beveiligingsysteem. Wij leveren een branddetectie en beveiligingsystemen op maat en werken enkel met professionele apparatuur. Zo bent u verzekerd van de juiste beveiliging. Meer weten over ons?