Inbraak
Inbraak

Inbraakbeveiliging houdt u veilig

Met de juiste inbraakbeveiliging voelt u zich veiliger, zijn uw waardevolle spullen beter beveiligd en kunt u met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Met een alarmsysteem zal een inbraak(poging) tijdig gedetecteerd worden. Inbraakbeveiliging is de manier om goed voor uw spullen en uzelf te zorgen.

Maak een afspraak
4u

Inbraakbeveiliging op maat

Of het nu gaat om uw woning, uw bedrijf of een ander object. Wij creëren samen met u een passend alarmsysteem.

Ieder systeem bestaat uit een centrale met een aantal bewegingsmelders, trilcontacten, glasbreukcontacten of bijvoorbeeld magneetcontacten welke geplaatst worden bij verschillende deuren en ramen. Wanneer er ingebroken wordt waarschuwt het systeem met een sirene en meld dit automatisch bij de PAC (Particuliere Alarm Centrale) of via een pushbericht naar een smartdevice via het mobiele telefoonnet of het internet.

Inbraakbeveiliging op maat

Onze vertrouwde merken voor inbraakbeveiliging

Als erkend beveiligingsbedrijf werken we met de meest toegepaste en vertrouwde merken zoals:
 

  • Honeywell Galaxy
  • Vanderbilt
  • Aritech
  • Risco
  • Jablotron
Onze vertrouwde merken voor inbraakbeveiliging

Voel u nog veiliger met ons volledige assortiment beveiliging

Wilt u meer dan alleen inbraakbeveiliging? Als dé specialist op het gebied van beveiliging kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere soorten beveiliging. Breidt uw beveiligingsysteem uit met:
 

Voel u nog veiliger met ons volledige assortiment beveiliging

Waarom kiezen voor inbraakbeveiliging van Secure4u?

Secure4u is dé specialist op het gebied van beveiliging, installatie en onderhoud. Als erkend beveiligingsbedrijf leveren wij voor iedereen een passend beveiligingsysteem. Al onze aanvragen worden doormiddel van de geldende VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling) en een beveiligingsplan behandeld. Zo bent u verzekerd van de juiste beveiliging. Meer weten over ons?