Camerabeelden: sterker bewijs is er niet! Camerabeveiliging wordt vandaag de dag op heel veel plaatsen toegepast. Dankzij camerabeveiliging gaan we met een veilig gevoel van huis en zitten ondernemers ’s avonds met een gerust hart op de bank. Altijd perfect zicht op wat er in én rondom je huis/bedrijf gebeurt, dat is controle hebben.

Daar waar beveiligingscamera’s vroeger vooral werden toegepast in grote openbare gebouwen zien we ze steeds meer bij woonhuizen, winkels en op straat. Beveiligingscamera’s hebben ook een preventieve werking. Camerabeveiliging is al lang niet meer wat het vroeger was; 4 wazige zwart/wit beelden op een klein schermpje op het bureau van de bewaker. De ontwikkeling van camerabeveiliging gaat ontzettend hard.

Secure4u houdt alleen van topkwaliteit! Daarom voldoen onze camerasystemen aan de hoogste kwaliteitseisen: superscherpe beelden en keuze op wat u wilt zien. Uitgebreide systemen, een bestuurbare camera, een verborgen camera…. Het is allemaal mogelijk. Het meekijken met uw camerabeveiligingssysteem op afstand (zelfs op vakantie) is slechts één van de moderne opties die camerabeveiliging biedt. Secure4u biedt u de meest moderne en geavanceerde camerasystemen tegen een scherpe prijs.

Doordat wij Hikvision Silver partner zijn kunnen wij u op deze camerasystemen zelfs 3 jaar garantie geven. Uiteraard leveren wij ook de andere bekende merken zoals Axis, Sony, Panasonic, etc. Of u nu 1 camera wilt of een complete set met harddiskrecorder en meerdere camera's, onze medewerkers voorzien u graag van een degelijk advies.

Camerabeveiliging

 Camerabeveiliging Silver Partner