Camerabeveiliging wordt vandaag de dag op heel veel plaatsen toegepast. Dankzij camerabeveiliging gaan we met een veilig gevoel van huis en zitten ondernemers ’s avonds met een gerust hart op de bank. Daar waar beveiligingscamera’s vroeger vooral werden toegepast in grote openbare gebouwen zien we ze steeds meer in woonhuizen, winkels en op straat.

Camerabeveiliging is al lang niet meer wat het vroeger was; 4 wazige zwart/wit beelden op een klein schermpje op het bureau van de bewaker. De ontwikkeling van camerabeveiliging gaat ontzettend hard. Het meekijken met uw camerabeveiligings systeem op afstand (zelfs op vakantie) is slechts één van de moderne opties die camerabeveiliging biedt.

Secure4u biedt u de meest moderne en geavanceerde camerasystemen tegen een scherpe prijs. Doordat wij Hikvision Silver partner zijn kunnen wij u op deze camerasystemen zelfs 3 jaar garantie geven. Uiteraard leveren wij ook de andere bekende merken zoals Axis, Sony, Panasonic, etc. Of u nu 1 camera wilt of een complete set met harddiskrecorder en meerdere camera's, onze medewerkers voorzien u graag van een degelijk advies.

Wilt u een totaaloplossing voor uw beveiliging zoals configuratie, plaatsing en/of montage neem dan contact met ons op. Vermeld uw wensen en wij zullen u een passende aanbieding sturen.

Camerabeveiliging

 Camerabeveiliging Silver Partner