Scherpe prijzen & hoge kwaliteit
Doordat wij ons assortiment voor een groot deel zelf samenstellen en scherp kunnen inkopen biedt Secure4u u extra scherpe prijzen met behoud van kwaliteit.

Zelf doen of Laten doen
Secure4u levert apparatuur aan professionals en aan consumenten. U kunt ervoor kiezen om alleen producten of systemen bij ons in te kopen, maar u kunt producten en systemen ook door ons laten installeren. U kunt het dus zelf doen of laten doen!

Advies op maat
Onze ervaren en deskundige mensen zijn ervaren installateurs. Elke installatie is uniek, daarom dat wij altijd een advies op maat zullen opmaken. Onze monteur komt bij u de installatie opnemen, dezelfde monteur komt de installatie installeren en blijft uw aanspreekpunt tot de oplevering van de installatie.

Door heel Nederland
Secure4u is werkzaam door heel Nederland, informeer naar onze lage arbeidstarieven.

Hoogwaardig advies door ervaren en gekwalificeerd personeel
U heeft deskundig advies nodig? Ons personeel bestaat uitsluitend uit ervaren en deskundige mensen in de beveiligingsbranche. U spreekt dus niet met slimme verkopers, maar met ervaren installateurs. Hierdoor kunnen wij u altijd deskundig advies geven dat is gebaseerd op kennis en ervaring uit de praktijk.

Klacht melden
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.